Praktijk Angelique

Ga je ook mee op Yoga-avontuur? 

Samen gaan we leuke oefeningen doen die je kunnen helpen bij bijvoorbeeld: een vol hoofd, slecht slapen, als je zenuwachtig bent, buikpijn, hoofdpijn, als je niet zo zeker bent van jezelf, jij je moeilijk kunt concentreren en/of bij boosheid en verdriet.

We gaan samen op yoga-avontuur en doen allemaal leuke yogahoudingen rondom een thema zoals bijvoorbeeld: De jungle, seizoenen, emoties, vrienden. Zo gaan we bijvoorbeeld net zo staan als een stevige boom, lopen als een aap, staan als een trotse pauw, terugtrekken als een muisje. De oefeningen maken je sterk van binnen en geven je kracht, energie en rust. Ook doen we ademspeloefeningen,  concentratie- en ontspanningsoefeningen, visualisaties en meditaties (lekker wegdromen bij een verhaaltje), tekenen en onderlinge massage (teken op de rug).  

Tijdens de yogalessen mag je zijn wie je bent, staat plezier, ontspanning en vertrouwen op jezelf voorop. Yoga is geen wedstrijd en je doet het altijd goed.

We gaan tijdens het yoga-avontuur samen op ontdekkingsreis. Ga je ook mee? Geef je dan gauw op voor de kennismakingslessen.


Sportaanbod

Praktijk Angelique biedt de volgende sporten/activiteiten aan:

Cursusaanbod

Praktijk Angelique biedt momenteel geen kennismakingscursussen aan