Buurtbeweegcoaches aan de slag

Geplaatst op: 6 september 2017
6 sep.
Buurtbeweegcoaches aan de slag

Uitbreiding bewegingsonderwijs basisscholen Oldenzaal

Tomas Elbersen en Jelle Heutink zijn per 1 september 2017 de 2 nieuwe buurtbeweegcoaches die voor BoesCoolFit aan het werk gaan. Naast Mark van Penderen, die voor 8 uur behouden blijft voor BoesCoolFit, gaan Tomas en Jelle veel de scholen in om bewegingslessen te geven en de leerkrachten bij te scholen t.a.v. de gymlessen op hun school. Daarnaast zijn zij nauw betrokken bij de organisatie van BoesCoolFit.

BoesCoolFit bedankt de gemeente en politiek voor de bijdrage waardoor er 18 uur extra vakonderwijs ingezet kan worden dit schooljaar. Aankomend jaar gaat BoesCoolFit samen met de gemeente en het basisonderwijs in Oldenzaal kijken naar een structurele uitbreiding van vakuren.

BoesCoolFit wenst Tomas en Jelle veel succes in hun nieuwe functie. Ze zijn te bereiken onder de volgende mailadressen; Tomas@boescoolfit.nl en Jelle@boescoolfit.nl

Nina oude Bos heeft onlangs afscheid genomen. Ondanks dat ze de baan erg leuk vond heeft ze gekozen voor de landmacht. BoesCoolFit wenst Nina veel succes met haar nieuwe werkplek.