Info voor sportaanbieders

Geplaatst op: 25 januari 2016
25 jan.
Info voor sportaanbieders

Geachte sportaanbieder,

Het BoesCoolFit seizoen is geopend! We hopen dat weer een grote enthousiaste groep kinderen hun weg naar de verenigingen weten te vinden.

Om een goede interne, maar ook vooral externe communicatie te kunnen waarborgen, vindt u hieronder nogmaals de complete manier van inschrijven via de website BoesCoolFit.nl.

Uw aanbod

Inmiddels is de folder verspreid bij alle basisschool kinderen in Oldenzaal. Uiteraard is het mogelijk achteraf cursussen toe te voegen aan het sportaanbod. Dat kan door dit formulier compleet in te vullen en te mail naar info@boescoolfit.nl. Uw inzending zal z.s.m. in behandeling worden genomen.

Wijzigingen

Mocht er onverhoopt een wijziging plaats vinden in uw aanbod, dan kunt u dit wijzigen door een mail te sturen naar info@boescoolfit.nl. Vermeld altijd uw verenigingsnaam, contactpersoon, en cursus waar het om gaat. Uw inzending zal z.s.m. in behandeling worden genomen. Geef wijzigingen altijd persoonlijk door aan de reeds aangemelde cursisten.

Verenigingspagina

Op de pagina Oldenzaalse sportverenigingen wordt u als sportaanbieder gepresenteerd. Mochten er wijzigingen plaats moeten vinden, dan kunt u dit doorgeven via info@boescoolfit.nl.Vermeld altijd de naam van de vereniging en geef duidelijk aan wat de wijzigingen zijn. Levert u foto's aan? Zorg dan dat deze van voldoende kwaliteit en rechtenvrij zijn! Uw inzending zal z.s.m. in behandeling worden genomen.

Inloggen sportaanbieder

Uw contactpersoon (deze vindt u bij de door u aangeboden cursus) ontvangt bij elke inschrijving een e-mail. U kunt uw inschrijvingen ook online inzien via http://www.boescoolfit.nl/verenigingen/inloggen. U logt in met het bij ons geregistreerde e-mailadres en ontvangen wachtwoord. Het e-mail adres vindt u bij de door u aangeboden cursus. Mocht u het wachtwoord zijn vergeten? Klik dan op de link 'wachtwoord vergeten'. U ontvangt via de e-mail een activatiecode. Let op: deze is max. 24 uur geldig!

Contactpersoon wijzigen?

Het is mogelijk de contactpersoon te wijzigen. U stuurt een e-mail naar info@boescoolfit.nl met de vermelding van uw vereniging en de volledige gegevens van de nieuwe contactpersoon. Uw aanvraag zal z.s.m. in behandeling worden genomen.

Certificaat

Elke cursist ontvangt na afloop van de serie cursussen een certificaat. Zorg ervoor dat alle deelnemers zijn geregistreerd via de website BoesCoolFit.nl! Alleen aan de hand van deze inschrijvingen wordt gezorgd voor certificaten.

Spam mail

Het kan voorkomen dat de e-mail verzonden vanaf BoesCoolFit.nl in de spam box terecht komt. Controleer daarom altijd uw spam box op inschrijvingen! Dit geldt ook voor de mensen die zich in hebben geschreven. U kunt de inschrijving altijd controleren via http://www.boescoolfit.nl/verenigingen/inloggen