Schooltennis

Geplaatst op: 26 maart 2015
26 mrt.
Schooltennis

Samenwerking

In samenwerking met de Stichting BoesCoolFit bieden de drie tennisverenigingen OLTC Ready, TV Quick en TV Zuid-Berghuizen en de aan de vereniging gelieerde tennisleraren de Oldenzaalse bassischolen de mogelijkheid gratis tennislessen onder schooltijd op locatie te laten verzorgen door een gediplomeerde tennisleraar.

Binnenschoolse tennislessen

De lessen worden op school , onder gymtijd (dus in de gymlocatie ter plekke) verzorgd door een tennisleraar die met alle tennismaterialen naar de gymaccomodatie komt. Op deze wijze kunnen kinderen op een vakkundige en pedagogisch verantwoorde wijze lessen krijgen door professionals.

Er worden 2 lessen gegeven aan de groepen 3 en 4. De lessen starten in februari en zullen voor eind maart zijn afgerond.

Buitenschoolse tennislessen

Kinderen die enthousiast zijn geraakt over tennis, kunnen buiten schooltijd ook kennis maken met tennis. De buitenschoolse cursussen van TV Quick en TV Zuid-Berghuizen zijn opgenomen in het naschools sportkennismakingsprogramma van BoesCoolFit. Kinderen kunnen zich hiervoor inschrijven via boescoolfit.nl. De data en tijden van de buitenschoolse cursussen van Ready zijn momenteel nog niet bekend. Enthousiaste kinderen kunnen een mail sturen naar adluttikhuis@cs.com, waarna in overleg de buitenschoolse vervolgcursus zal worden ingepland vanaf april.

Flyer

Alle kinderen die hebben deelgenomen aan de binnenschoolse tennislessen, hebben een flyer ontvangen waarmee zij bij een vereniging naar keuze 5 keer kunnen komen tennissen voor € 15,-. Aanmelden moet voor 30 maart.