Dikke Banden Race

Ziet u het al voor u, uw zoon of dochter die op een veilig parcours en voor publiek zijn of haar eerste wedstrijdje rijdt? Het kan tijdens onze Dikke Banden Race in Oldenzaal. Zondag 3 juli 2022 kun jij meedoen aan de Dikke Banden Race!

Heb jij altijd al de nieuwe Matthieu van de Poel willen worden? Dan is dit je kans! Doe mee en wie weet ben jij over een aantal jaren de nieuwe profwielrenner.

Datum:
zondag 3 juli 2022

Starttijd/leeftijd:

7/8 jarigen 13:25 uur. (ong 10 min)

9/10 jarigen 13:45uur. (ong 15 min)

11/12 jarigen 14:10 uur. (ong 15 min)

Kleding: Alle deelnemers krijgen een T-shirt waarop een rugnummer wordt gespeld. Verder is de kleding helemaal vrij

Aantal deelnemers: Per categorie maximaal 40.

Plaats activiteit: Oldenzaal. Start-finish in de Bisschopstraat ter hoogte van KockvanBenhtem makelaars. De verzamelplaats voor de kinderen die dag zullen we later communiceren. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Bijzonderheden: Meedoen kan gewoon op de normale (stads)fiets, mountainbike of crossfiets met een bandbreedte van minimaal 28 millimeter. Racefietsen zijn niet toegestaan. Helm wordt geregeld en het is verplicht deze tijdens de race te dragen. Het is een veilig parcours in de binnenstad. Parcours is afgezet met hekken en lint. Deelnemers rijden meerdere rondjes. Voor iedereen is er een prijs. De nummers 1, 2 en 3 kunnen zich opgeven voor de landelijke finaledag

Informatie: Voor informatie voor de ouders zie de site: Team Jumbo-Visma | Jan van Schoot Wielerronde van Oldenzaal (teamjumbovisma.nl)

Sportactiviteiten

Er zijn momenteel geen sportactiviteiten voor Dikke Banden Race.
Stichting BoesCoolFit
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal