Approach Fitness Kidslessen

Approach Fitness Kidslessen

Approach Fitness Kidslessen

Met de Kidslessen dagen we kinderen uit tot bewegen, waarbij plezier maken, vitaal zijn en zelfverzekerd worden een belangrijke rol spelen. De kidslessen geven het zelfvertrouwen van het kind een boost en zo ontwikkelen zich vaardigheden middels rollenspellen, verhalen, spelletjes, teambuilding, probleemoplossend denken en de magie van muziek.

De ultieme mix van muziek, spelletjes en actie!

Een scala aan tracks, met daarin acht beweegcategorieën en veel spelletjes in teamverband. De kinderen leren de basis aan beweegvaardigheden, zoals kracht, behendigheid, snelheid en coördinatie. De instructeur creëert een ervaring die uniek is voor de kinderen die meedoen en is een duidelijk rolmodel in techniek, maar ook een leuke en inspirerende leider.

Kids, 7-10/11 jaar oud: Sport en spel. Afwisselend sportprogramma waarbij op een speelse manier de kinderen werken aan fitheid. o.a. Jumping, circuittraining, boksen en dans

Junior, 11-15 jaar oud: Muziek en moves. Afwisselend sportprogramma op muziek waarbij conditie, kracht, behendigheid en coördinatie centraal staan. o.a. Junior Bootcamp, Junior Spinning en boksen.

Voor alle kinderen tussen 7 en 15 jaar is er het "Approach Fitness Kidsabonnement".
Daarmee kun je onbeperkt deelnemen aan alle Approach Kidslessen, fitnessen (onder begeleiding) en zwemmen voor slechts €14,95.

Wil je het eerst een keer uitproberen?
Geen probleem! Meld je dan bij de balie en haal voor €5,- een proefleskaart.

Kennismakingscursussen

Er zijn momenteel geen kennismakingscursussen voor Approach Fitness Kidslessen.

Vervolgcursussen

Er zijn momenteel geen vervolgcursussen voor Approach Fitness Kidslessen.
Stichting BoesCoolFit
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal