KIDSclinic

Speciaal voor kinderen hebben wij KIDSclinic kinderfysiotherapie in het leven geroepen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kinderen een eigen plek hebben binnen onze praktijk(en), waar ze gewoon kind kunnen zijn en we spelenderwijs kunnen behandelen. Immers wanneer je plezier kan maken tijdens het oefenen gaat het (aan)leren makkelijker.

Wij maken graag tijd voor jou en jouw kind om te luisteren naar jouw zorgen en signaleringen en stellen samen met jou vast of het goed is ons te bezoeken voor een vrijblijvende kennismaking. We zijn er namelijk van overtuigd dat jij als ouder vaak als geen ander weet, wanneer er wat met je kind is. Je ziet hem/haar minder stralen of het valt op dat jouw kind bepaalde vaardigheden moeilijker of langzamer leert dan leeftijdsgenootjes.

Voor elke vraag of klacht(patroon), hoe klein ook, zijn wij gedreven een passende oplossing te vinden. Waarbij gelukkig vaak blijkt dat sommige kinderen ‘gewoon’ meer oefening nodig hebben om een vaardigheid te leren dan anderen. Of dat je als ouder ‘even’ ondersteuning nodig hebt. Immers kinderen leren door te zien, te horen en te doen. En daarbij speelt de omgeving, waaronder zeker ook de thuissituatie een belangrijke rol.

Kennismakingscursussen

Cool 2B Fit (Voor kinderen met overgewicht of obesitas)
Speciaal onderwijs
Leeftijd 8 t/m 13 jaar
Cursusdag Maandag
Wanneer In overleg
Tijdstip 17:00 - 18:00 uur
Inschrijvingen 0 / 8
Meer informatie / inschrijven
Fitkids (Voor kinderen met een chronische ziekte of beperking)
Speciaal onderwijs
Leeftijd 6 tot 18 jaar
Cursusdag Woensdag
Wanneer In overleg
Tijdstip 17:00 - 18:00 uur
Inschrijvingen 0 / 5
Meer informatie / inschrijven

Vervolgcursussen

KIDSclinic biedt momenteel geen vervolgcursussen aan.
Stichting BoesCoolFit
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal