Buurtbeweegcoaches

Mark van Penderen
Buurtbeweegcoach

Mijn naam is Mark van Penderen. Per 1 januari 2016 ben ik buurtbeweegcoach voor BoesCoolFit in Oldenzaal. Als buurtbeweegcoach vind ik het belangrijk dat kinderen kennismaken met verschillende sporten. Op deze manier kom je erachter wat je wel of niet leuk vindt. Bewegen is niet alleen gezond, het is ook nog goed voor je hersenen, je leert nieuwe mensen kennen en je krijgt er meer energie van!


Tomas Elbersen
Buurtbeweegcoach

Hoi! Ik ben Tomas Elbersen, per 1 september 2017 buurtbeweegcoach voor BoesCoolFit in Oldenzaal.

Bewegen is gezond! Bewegen is goed voor je lichaam en geest. Door te sporten leer je niet alleen om je te ontwikkelen op het gebied van bewegen, maar ook op sociaal vlak. Door te bewegen leer je ook samenwerken, normen en waarden en leer je omgaan met winst en verlies. Kortom: bewegen is een onmisbare schakel binnen je ontwikkeling. Hoe meer je kan bewegen, hoe beter dat is! 

Ik hoop ook dat ik mijn bijdrage kan leveren door kinderen te motiveren en te ontwikkelen, wat uiteindelijk resulteert in (hopelijk) een leven lang vol plezier bewegen!


Jelle Heutink
Buurtbeweegcoach

Mijn naam is Jelle Heutink. Ik ben per 1 september 2017 buurtbeweegcoach bij BoesCoolFit in Oldenzaal.

BoesCoolFit is een geweldige manier voor kinderen om te ontdekken welke sport ze leuk vinden en wat bij hun past. Het is geweldig dat ik een steentje bij kan dragen om de kinderen hier een hand bij te helpen. 

Ik heb zin om kinderen bewegingsvaardiger te maken en te motiveren zodat zij ook met een blij gezicht de cursussen en gymlessen verlaten. Sporten is namelijk ontzettend leuk om te doen!