Buurtbeweegcoaches

Jelle Heutink
Buurtbeweegcoach

Mijn naam is Jelle Heutink. Ik ben per 1 september 2017 buurtbeweegcoach bij BoesCoolFit in Oldenzaal.

BoesCoolFit is een geweldige manier voor kinderen om te ontdekken welke sport ze leuk vinden en wat bij hun past. Het is geweldig dat ik een steentje bij kan dragen om de kinderen hier een hand bij te helpen.

Ik heb zin om kinderen bewegingsvaardiger te maken en te motiveren zodat zij ook met een blij gezicht de cursussen en gymlessen verlaten. Sporten is namelijk ontzettend leuk om te doen!


Doortje Grunder-Bleeker
Buurt Beweeg Coach

“Bewegen is gezond en ook nog eens heel erg leuk!”

Binnen BoesCoolFit ben ik werkzaam als Buurt Beweeg Coach, daarnaast ben ik vakleerkracht en geef ik gymlessen op een basisschool. Ik vind het belangrijk dat kinderen plezier hebben in bewegen. Bewegen is namelijk een belangrijke schakel in de ontwikkeling van een kind. Naast dat bewegen leuk, gezond en belangrijk is voor de motorische ontwikkeling, zorgt bewegen ook voor sociale ontwikkeling, bijvoorbeeld het vergroten van het zelfvertrouwen, het leren omgaan met anderen en het leren samenwerken met elkaar.

Ik vind het leuk om kinderen te enthousiasmeren om te gaan bewegen en te sporten. Door de mogelijkheden die BoesCoolFit biedt hoop ik dat we zoveel mogelijk kinderen kennis kunnen laten maken met de verschillende sporten en dat ze een passende vereniging vinden waar ze fijn kunnen sporten.

Stichting BoesCoolFit
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal