Onze ambassadeurs

BoesCoolFit draait op het enthousiasme van vrijwilligers. Hoe mooi is het dat mensen hun naam aan onze stichting willen verbinden. Hier zijn er erg trots op!


Nico Jan Hoogma (Voetbal)
Nico Jan Hoogma (Voetbal)

Sporten is een heel belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Sporten is leuk en plezierig, zeker wanneer je dit doet met vriendjes en/of vriendinnetjes. Meld je daarom aan voor BoesCoolFit!


Nikki olde Monnikhof (Triatlon)
Nikki olde Monnikhof (Triatlon)

Veel bewegen is supergezond! Je voelt je fit, je wordt sterk, je leert jezelf kennen. Sporten kan op oneindig veel manieren: op het veld, in het water, in het bos, alleen of met een team. Aan jou de keuze wat je het allerleukste vindt om te doen. Hoe je dat ontdekt? Door je aan te melden bij BoesCoolFit. Veel plezier!


Boudewijn Pahlplatz (Voetbal)
Boudewijn Pahlplatz (Voetbal)

Meld je aan voor BoesCoolFit en kies voor een individuele of teamsport. Verleg je grenzen, creëer doorzettingsvermogen en kweek nieuwe energie. kortom daag jezelf uit en ga sporten!


Tim Breukers (Voetbal)
Tim Breukers (Voetbal)

Door het sporten voel je je veel fitter en frisser en sta je elke dag met een goed gevoel op! Ook krijg je door het sporten veel meer contact met andere leeftijdsgenoten. Dus meld je snel aan bij BoesCoolFit!


Mark oude Bennink  (Triatlon)
Mark oude Bennink (Triatlon)

Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven! Door sport leer je anderen, maar ook jezelf beter kennen. Het is hartstikke leuk en je blijft fit en gezond! Via BoesCoolFit kun je allerlei sporten proberen. Er zit vast ook iets voor jou bij!


Lieke en Sanne Wevers (Turnen)
Lieke en Sanne Wevers (Turnen)

Ben jij ook helemaal gek van sport en wil jij er heel goed in worden en medailles winnen? Of vind je sport heel leuk om samen met je vrienden en vriendinnen te doen? Wil je gezond en fit zijn?
Heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Probeer een onbekende sport bij BoesCoolFit en pak je kans om jouw sport te vinden!


Bjorn Kuipers (voetbalscheidsrechter)
Bjorn Kuipers (voetbalscheidsrechter)

Als je sport, gelden er bepaalde regels waar je je aan moet houden. Deze spelregels zorgen ervoor dat sporten leuk blijft en en dat het spel goed verloopt. Winnen is mooi, maar niet ten koste van alles. Fairplay en sportiviteit moeten bovenaan staan als je sport. Sporten geeft je zoveel.

Denk bijvoorbeeld aan je algemene ontwikkeling, teamspirit, je zelfdiscipline, je concentratievermogen, je uithoudingsvermogen of aan de gezelligheid die sporten je brengt. Lichaamsbeweging is de basis van alles. Als je sport voel je je veel fitter en zit je beter in je vel. Dus kom op en sport mee!


Tom Veelers (Wielrennen)
Tom Veelers (Wielrennen)

Een fit lichaam zorgt voor een fitte geest. Je voelt je goed en het is ook nog eens gezellig om te sporten! Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en meld je aan voor BoesCoolFit!


Carlos Platier Luna (Judo)
Carlos Platier Luna (Judo)

Susan Stevelink (Volleybal)
Susan Stevelink (Volleybal)

Ik vind sporten super leuk en het is ook nog eens gezond voor je lichaam; je voelt jezelf fit! BoesCoolFit zorgt daarvoor, dus meld je aan en sport mee!


Peter Bruijsten (Padel)
Peter Bruijsten (Padel)

Als sportman van Oldenzaal 2017 ben ik ambassadeur van padel. Een dynamische racketsport, makkelijk te leren en geschikt voor alle leeftijden. Er zijn speciale kids rackets aanwezig bij Quick padel in Oldenzaal.

Boescoolfit stimuleert jeugd om te bewegen. Het is leuk om actief bezig te zijn en je leert snel nieuwe kinderen kennen. En misschien vind je het zo leuk, dat je heel goed wilt worden. Proberen via Boescoolfit kan altijd. Veel plezier!

Stichting BoesCoolFit
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal