Veelgestelde vragen

Wij proberen zo veel mogelijk informatie te verstrekken via de website en het inschrijven zo eenvoudig mogelijk te maken. Natuurlijk kan het voorkomen dat er bij u vragen worden opgewekt. Hieronder treft u een aantal veelgestelde vragen, direct met antwoord.

Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Dan proberen wij uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Onze cursussen zijn bedoeld om te onderzoeken welke sport het beste bij je past. Wij hopen dat je binnen de cursusperiode weet of je het een leuke sport vindt. Lijken meerdere sporten je leuk, dan kun je je inschrijven voor meerdere kennismakingscursussen. Twijfel je nog? Dan kun je je ook inschrijven met een vriendje of vriendinnetje.
Na de inschrijving via BoesCoolFit.nl ontvang je een e-mail met alle gegevens. Mochten deze wijzigen dan neemt de sportaanbieder contact met je op. Heb je inhoudelijk vragen of de cursus, dan kun je ook contact opnemen met de sportaanbieder. De gegevens vindt je in het e-mailbericht of op BoesCoolFit.nl.
In principe staan de cursussen vast. Het kan natuurlijk voorkomen dat een cursus onverhoopt niet doorgaat of wordt verplaatst. De sportaanbieder neemt hiervoor contact met je op. Mocht je het niet zeker weten, dan kun je ook contact opnemen met de sportaanbieder. De gegevens vindt je in het e-mailbericht of op BoesCoolFit.nl.
Nee, het inschrijfgeld kun je tijdens de eerste bijeenkomst afgeven bij de sportaanbieder. BoesCoolFit zit hier niet tussen.
Je kunt je inschrijven voor een onbeperkt aantal cursussen, zolang er plaats is. Let wel, elke unieke cursus waar je je voor inschrijft kost € 5,-.
De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten. Toch kan het zijn dat een sportaanbieder extra cursussen of activiteiten organiseert, al dan niet tegen betaling. Hierover wordt je uiteraard geïnformeerd.
Het kan voorkomen dat een training onverhoopt niet door kan gaan. Je krijgt hierover bericht via je sportaanbieder. Mocht je het niet zeker weten, dan kun je ook contact opnemen met de sportaanbieder. De gegevens vindt je in het e-mailbericht of op BoesCoolFit.nl.
Bij sommige sporten zou dat zomaar kunnen, maar dat hoeft geen beperking te zijn. Misschien wel een verrijking.
De sportkennismakingscursussen zijn bedoeld voor kinderen die in Oldenzaal wonen. Mocht jouw kind niet in Oldenzaal op school zitten, dan kan hij/ zijn natuurlijk wel meedoen met de sportkennismakingscursussen van BoesCoolFit.
De sportkennismakingscursussen zijn bedoeld voor kinderen die in Oldenzaal wonen. Mocht je toch graag deelnemen aan een sportkennismakingscursus dan kun je contact opnemen met de desbetreffende sportaanbieder. De contactgegevens vindt je op BoesCoolFit.nl.
Nee, BoesCoolFit is op geen enkele wijze aansprakelijk voor ongelukken die gebeuren bij de club. Wilt u meer weten over risico’s en aansprakelijkheid, neem dan even contact op met de vereniging van uw keuze. De contactgegevens vindt je in het e-mailbericht of op BoesCoolFit.nl.
Dat hangt van de sportaanbieder af, meestal wel als het gaat om bijzondere materialen als rackets, sticks, handschoenen e.d. Sportschoenen en kleding zelf regelen. Meestal wordt dit gecommuniceerd bij het sportaanbod.
BoesCoolFit zal de vereniging vragen om bij overinschrijving nog een volgende cursus uit te schrijven. Het hangt van de club af of men daar ruimte en leiding voor heeft. Hou de website hiervoor in de gaten.
Stichting BoesCoolFit
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal