KV de Toekomst


Graag willen wij, klootschietvereniging De Toekomst, je via BoesCoolFit kennis laten maken met de sport klootschieten.
Klootschieten is een sport voor jongens en meisjes. Het klootschieten is daarbij laagdrempelig en goed te doen voor iedereen. Het is de bedoeling dat je met de kloot onderhands zo ver mogelijk gooit. Naast de landelijke veldcompetitie zijn er persoonlijke kampioenschappen in club-, afdeling-, en bondsverband. Hierbij zijn mooie bekers te winnen. Als je echt uitblinkt in de klootschietsport kan je ook deelnemen aan de Europese Kampioenschappen klootschieten, welke om de vier jaar plaatsvinden.

Naast het sportieve gedeelte worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de jeugd. Wij hebben een actieve jeugdafdeling en vinden het belangrijk dat naast het sporten het sociale aspect ook benut wordt. De kosten voor het lidmaatschap voor junioren zijn laagdrempelig en zal voor niemand een belemmering zijn om lid te worden.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden en wil je zelf ervaren wat klootschieten is? Schrijf je dan in voor een cursus of neem een kijkje op onze website. Ook buiten de cursus om ben je van harte welkom om een keer vrijblijvend te komen trainen. De training vindt plaats op maandagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur. Stuur vooraf even een mail naar jeugdkvdetoekomst@outlook.com zodat wij weten dat je langs komt. Je zult dan ervaren dat de klootschietsport veel meer inhoud heeft dan alleen maar het weggooien van een kloot.


Sportaanbod

KV de Toekomst biedt de volgende sporten/activiteiten aan:

Kennismakingscursussen

KV de Toekomst biedt momenteel geen kennismakingscursussen aan.

Vervolgcursussen

KV de Toekomst biedt momenteel geen vervolgcursussen aan.
Stichting BoesCoolFit
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal