KV de Toekomst

K.V. De Toekomst is een van de oudste klootschietverenigingen van Twente. Opgericht in 1934 en sinds de beginjaren altijd toonaangevend geweest in de klootschietwereld. Onze prachtig gelegen klootschietbaan vindt je op het Sportpark "Het Venterinck " nabij de voetbalvelden van F.C.Berghuizen aan de Schapendijk/Lossers Voetpad te Oldenzaal in de wijk Zuid-Berghuizen.

Het eerste team speelt in de hoogste Landelijke Ereklasse. Het 2e t/m 7e team komen uit in de diverse andere klasses.De competitiewedstrijden in teamverband vinden plaats op de zondagmorgen.Daarnaast worden er in de maanden april t/m juni de cupwedstrijden gespeeld en wel op de doordeweekse avonden.

Trainingsavonden zijn voor de senioren op donderdagavond vanaf 18:30 uur en voor de jeugd op maandagavond vanaf 18:30 uur. Deze vinden uiteraard plaats op onze baan. Jongens en meisjes zijn binnen onze vereniging ook actief en nemen tevens deel aan de landelijke veldcompetities. Ook worden er persoonlijke kampioenschappen georganiseerd in club- ,afdeling en bondsverband. Hierbij zijn mooie bekers te winnen.Als je echt uitblinkt in de klootschietsport kun je ook deelnemen aan de Europese Kampioenschappen Klootschieten, welke om de vier jaar plaats vinden.

De kosten voor het lidmaatschap voor junioren zijn heel laagdrempelig en zal voor niemand een belemmering zijn om lid te worden van onze mooie club.Heb jij interesse om een keer vrijblijvend te komen trainen, dan ben je van harte welkom op onze baan op de maandagavonden. Je zult dan ervaren dat de klootschietsportveel meer inhoud heeft dan alleen maar het weggooien van een kloot. Ook je vader en moeder, opa en oma zijn van harte welkom.


Sportaanbod

KV de Toekomst biedt de volgende sporten/activiteiten aan:

Cursusaanbod

KV de Toekomst biedt momenteel geen kennismakingscursussen aan