Scouting Titus Brandsma

Scouting Titus Brandsma

Bevers

Iedere zaterdagochtend komen de Bevers (kinderen van 5 t/m 7 jaar) kijken in het dorp Hotsjietonia. Hier leren ze van alles over de natuur, spelen spelletjes en knutselen. Soms gaan ze op excursie naar bijvoorbeeld de brandweer, die ze wat bijleren.

Bevers spelen graag buiten, daarom gaan ze regelmatig met de leiding naar het bos of doen een leuke speurtocht. Of wat dacht je van broodjes bakken boven een echt kampvuur? Nieuwsgierig geworden? Kom kijken!

Welpen-Shanti

Meisjes van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle en noemen we bij scouting de welpen-shanti. De welpen-shanti komen maandagavond van 18.30u tot 20.00u samen. Samen met de figuren uit het Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Ze leren scouting-skills zoals; toneel spelen, speurtochten lopen, boeven vangen, knutselen en nog veel meer.

Welpen

Jongens van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle en noemen we bij de scouting de welpen. De welpen I komen op dinsdag samen, de welpen II op de woensdagavond beide van 18.30u tot 20.00u samen. Samen met de figuren uit het Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Ze leren scouting-skills zoals; toneel spelen, speurtochten lopen, boeven vangen, knutselen en nog veel meer.

Kennismakingscursussen

Er zijn momenteel geen kennismakingscursussen voor Scouting Titus Brandsma.

Vervolgcursussen

Er zijn momenteel geen vervolgcursussen voor Scouting Titus Brandsma.
Stichting BoesCoolFit
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal