BoesCoolFit Padel actie

Padel inloopmiddagen & BoesCoolFit Padelactie bij Quick Tennis & Padel

De lente is begonnen en dat betekent weer lekker buiten sporten! Weg met de regenachtige, koude en donkere dagen én Hallo zon, warmte & Padel!

Padel? Ja Padel! Padel is een kruising tussen tennis en squash maar dan speel je niet tegen een muur maar tegen elkaar in een padelkooi. Het is een razendsnelle balsport die je eenvoudig kunt leren en al snel samen met je vrienden kunt spelen. Heb je weinig ervaring met racket- of balsporten? Geen probleem je pakt het zo op!

Padel is op dit moment de snelst groeiende sport van Nederland voor volwassenen en in Oldenzaal kun je dit bij Quick tennis & padel doen. De jeugd heeft de toekomst en deze mag dus niet achter blijven, voor ons reden om nu ook voor de jeugd padel op te gaan zetten. We organiseren de komende periode padel inloopmiddagen en hebben tevens een speciale BoesCoolFit actie!

Inloopmiddag op vrijdag:

Iedereen is welkom! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes langs op onze inloopmiddag op vrijdag om te padellen. De ideale mogelijkheid om kennis te maken met padel. Doe je sportkleding aan en wij regelen de padelrackets, ballen en begeleiding!

- Elke vrijdag vanaf 17 mei 2024
- Aanvang: 15:30-16:45
- Locatie: Quick Tennis & Padel
- Wij zorgen voor de materialen
- Vrije inloop, aanmelden is niet nodig
- Gratis!

BoesCoolFit Padelactie:
Volg 17 lessen zomertraining voor slechts € 125 én wordt gratis lid van Quick Tennis & Padel! Voor slechts € 125 krijg je 17 lessen van 50 minuten onder begeleiding van gecertificeerde trainers. Deze lessen worden gegeven in kleine groepen van 4 tot 8 personen, zodat er altijd genoeg aandacht is voor alle deelnemers. Onze ervaren trainers staan voor je klaar om je alle padelslagen van de Bajada tot de Chiquita te leren!

Enthousiast geworden? Dat begrijpen wij, daarom kun je de rest van het jaar gratis onbeperkt padellen om nog beter te worden!
Óók kun je deelnemen aan alle clubactiviteiten bij Quick Tennis & Padel.

Sluit de schoolweek sportief af met een potje padel!

Hopelijk zien we jou binnenkort bij ons op de padelbaan. Heb je vragen over onze BoesCoolFit Padelactie? Laat het ons weten via tc@quicktennis.nl

Kennismakingscursussen

Er zijn momenteel geen kennismakingscursussen voor BoesCoolFit Padel actie.

Vervolgcursussen

BoesCoolFit Padel Actie
Aanbieder Quick Tennis en Padel
Leeftijd 9 t/m 13 jaar
Cursusdag Vrijdag
Wanneer Lessen worden ingepland na inschrijving. Op de vrijdagmiddag van 15:30 - 16:45 uur is er een vrije inloop.
Tijdstip 00:00 - 00:00 uur
Inschrijvingen 0 / 20
Meer informatie / inschrijven
Stichting BoesCoolFit
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal