OLTC Ready

Met ruim 800 leden was Ready, eind zeventiger jaren, één van de tien grootste tennisverenigingen van het land. Het aantal banen werd in die periode uitgebreid van 3 naar 7; er verrees een fraai nieuw clubhuis en met de aanleg van baanverlichting in 1990 was de accommodatie compleet.

In sportief opzicht heeft Ready in de loop van de jaren veel successen gekend. De vereniging heeft in het verleden veel eer ingelegd met het jaarlijkse Pinkstertoernooi, dat landelijke bekendheid genoot en jaarlijks kon rekenen op deelname van veel bekende A- en B-spelers.

De club zit niet stil en in 2013 hebben het clubhuis en het terras een metarmorfose ondergaan. Het aantal jeugdleden is elk jaar groeiende, kortom anno 2015, 91 jaar na de oprichting, is Ready nog altijd springlevend. Het jublileumjaar is groots gevierd met leden, oud-leden en oud-bestuurders. Met als klap op de vuurpijl een Internationaal Toernooi van formaat. We maken ons op voor het 100 jarig jubileum.

In de winter kan er op onze gravelbanen niet gespeeld worden, daarom loopt ons tennisseizoen van 1 april tot 1 december.


Sportaanbod

OLTC Ready biedt de volgende sporten/activiteiten aan:

Cursusaanbod

OLTC Ready biedt momenteel geen kennismakingscursussen aan