Volleybal

Cool Moves Volley


Speciaal voor kids vanaf 6 tot 12 jaar is er een leuke en sportieve variant van het volleybal ontwikkeld genaamd Cool Moves Volley (afgekort CMV). Cool Moves Volley bestaat uit 6 niveaus die speciaal ontworpen zijn voor elke leeftijdscategorie en zo aansluiten bij de motorische ontwikkeling van de kinderen. Het plezier staat natuurlijk voorop!

Algemene balvaardigheid is een belangrijk onderdeel van de trainingen, de basis voor elke balsport. Algehele lichaamscoördinatie wordt ook veel getraind. Als je je niet snel kunt verplaatsen dan ben je ook te laat om een bal te spelen, ook al ben je nog zo handig met de bal.

De jongste volleyballers leren stapje voor stapje op een speelse dynamische manier het spel. Wist je dat bijna alle spelers en speelsters van de Nederlandse teams ooit met Cool Moves Volley zijn begonnen? En dat Lonneke Sloetjes, Juliët Lohuis, Robin de Kruijf en Marit Grothues van het Nederlands Damesteam “groot” zijn geworden bij Pollux ?


Trainingen Cool Moves Volley (CMV)

Naast de Boescoolfit clinics kun je altijd 3 vrijblijvende proeftrainingen volgen en daarna beslissen of je lid wil worden. De CMV afdeling van Arcade Pollux bestaat op dit moment uit ca. 50 kinderen. De trainingen zijn op dinsdag en vrijdag. Elke training duurt 1,5 uur, behalve voor de niveaus 1 t/m 3. Zij hebben 1x per week op dinsdag een training van 1,5 uur.


Nieuwsgierig geworden?

Geef je (kind) dan op voor BoesCoolFit. Of heb je vragen ? stuur dan een mailtje naar boescoolfit@vvpollux.nl of secretariaat@vvpollux.nl en wij nemen contact met je op.


Kennismakingscursussen

Er zijn momenteel geen kennismakingscursussen voor Volleybal.

Vervolgcursussen

Er zijn momenteel geen vervolgcursussen voor Volleybal.
Stichting BoesCoolFit
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal